Waar je absoluut mee moet stoppen!

Heb je het gevoel dat jouw acties geen noemenswaardig effect hebben? Voel jij je een soms waardeloze manager? Heb je (nog) niet de knop gevonden om jouw team te motiveren? Word je geleid door negatieve gedachten over jezelf, dat je het talent niet hebt voor of dat je een negatieve beoordeling krijgt als? Ben je blij als jouw werkdag erop zit?  Weet je meer zwakke punten van jezelf op te noemen dan sterke punten? Dan ben je met de verkeerde dingen bezig. Stop daar mee en focus je op jouw sterke punten.  Dat geeft voorwaartse kracht!

Deze vragen moet je jezelf moet stellen om WEL succesvol te worden in dat wat je doet:

  1. Welke talenten heb jij?
  2. Hoe kan jij jouw sterke punten bewust  en doelgericht inzetten?
  3. Hoe kan jij het verschil maken?

Hoe ontdek je jouw talenten? Ga op onderzoek!
Jouw talenten zijn je spontane, primaire reacties op situaties waarmee je geconfronteerd wordt. Wat pik je snel op en maak je je gemakkelijk eigen (speciaal leervermogen)? Hoe vind je oplossingen in ingewikkelde situaties? Hoe treed je klanten, teamgenoten of opdrachtgevers tegemoet? Als jij jouw talenten inzet dan geeft dat een sterk gevoel van voldoening. Je werkt dan vanuit jouw eigen natuurlijke aanleg en zet jouw eigen (ongeziene) talenten in.

De Sterke Punten Company en e-coaching methode van Your Solutions hebben de krachten gebundeld. Mijn compagnon, Hugo van der Drift, en ik willen jou en jouw team succesvol laten worden. 24/7 zijn wij beschikbaar voor het ontdekken en maximaliseren van jouw sterke punten. Voor jou hebben een zomertourprogramma gemaakt. Op uitnodiging komen we bij jou langs en geven we inzicht in jouw sterke punten In de zomer is er tijd voor reflectie; vergaderingen vallen uit en de afdelingen zijn rustiger. Tijd voor onderzoek!

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan met jouw sterke punten en die van jouw team!
Nieuwsgierig geworden? Wil jij weten hoe dat werkt? Mail ons, we komen graag langs!
En wij nemen het geheim (hint zie foto) mee!
Wij komen naar je toe deze zomer!

Aanmeldingen (hier) graag voor 6 juli in verband de planning in de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *