Zó geef jij jouw prestaties een boost!

Welk cijfer geef jij jouzelf voor het afgelopen jaar? Heb je gevlamd of is het een mager zesje…

Sta eens STIL bij de successen die je hebt geboekt in het afgelopen jaar én de momenten waarbij je energie kreeg van JOUW werk. Of liep je achter de feiten aan? Liet je de storm die door de organisatie raasde gelaten over jou heen komen? Als dat zo is dan ben je immuun geworden voor de verandertrajecten die de organisatie over jou uitstort. En verkies jij  blijkbaar jouw comfortzone boven verandering…

Veel organisaties zitten in de ‘gevaren’ zone en zijn druk bezig het tij te keren. Echter de verandertrajecten, met vuistdikke rapporten en routekaarten, behalen niet het gewenste resultaat. Steeds wordt er een ‘nieuwe strategie’ bedacht: het Verander-falen is een feit.

Hoe dat komt?
Jouw organisatie komt met old school verandermethoden die niet meer werken. Van bovenaf  worden de veranderingen geïnitieerd en met allerlei plannen en programma’s de organisatie ingestuurd. Deze top-down aanpak gaat gepaard met allerlei verplichte trainingen die die weinig inspirerend zijn en niets met de actualiteit van de werkvloer te maken hebben. Je wordt in een verander-mal geduwd die niet meer past in de huidige actualiteit.

Old school methoden werken niet MEER. Cultuurveranderingstrajecten duren veel te lang, deze worden ingehaald door de werkelijkheid. De omgevingsdynamiek van het hier en nu vergt een bottom-up aanpak: vanuit JOUZELF!

Haal jij weinig energie uit jouw werk? Wacht je af tot deze storm weer voorbij getrokken is? Blijf jij in jouw comfortzone? Of knelt het en wil je ERUIT?

Dit is wat jij kan doen:

  1. Jij bent aan zet om jouw situatie en die van de organisatie te veranderen
  2. Maak gebruik van jouw expertise en verander van bottom-up. Jij weet wat nodig is!
  3. Neem het heft in eigen hand. Zoek degene die veranderingsbereid is. Positieve mensen hebben voorwaartse energie die nodig is om te vlammen (veranderen)
  4. Zet de knop op groen en word de koploper in de organisatie!
  5. Ga samen met ons de challenge aan.

We geven jou in januari iedere week een vraag of opdracht om jouw prestaties te boosten! Wil jij meedoen mail me! We leggen jou dan precies uit hoe je dat kan doen.

Fijne kerstdagen en een succesvol 2016!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.