31 augustus 2016

Hatice Türkmen en haar team

Hatice Türkmen

Ik ben pionier en vernieuwer. Mijn jarenlange ervaring binnen de publieke sector, het bedrijfsleven èn de ontdekking van de ongekende mogelijkheden van het digitale tijdperk, waren voor mij aanleiding om mijn eigen bedrijf te starten onder de label Your Solutions. Als dochter van een arbeidsmigrant heb ik met vallen en opstaan een carrière en een bestaan opgebouwd.

Ik heb naast mijn werk een studie arbeid- en organisatiepsychologie gedaan. Eerst ervaren dan leren. En nu delen! De mogelijkheden van deze nieuwe tijd zijn ongekend en ongelimiteerd, je moet ze alleen wel willen zien. Voor ieder individu en organisatie zijn er kansen en mogelijkheden om het anders aan te pakken. Het internet is een toegangspoort tot wereldwijde kennis met oneindige netwerken om kennis in te halen en te delen. Er is lef nodig om zelf aan het stuur te gaan zitten en jouw eigen werkelijkheid te creëren: je moet je angsten onder ogen komen. Pas dan kun je nieuwe kansen zien en aangrijpen.

Jezelf opnieuw ontdekken (vernieuwen) is mijn passie en kenmerk. Zelfvertrouwen en onafhankelijkheid zijn sleutelwoorden voor succes op elk terrein. Gun jezelf de volgende stap!

 
Anna Marie Hazenberg annamariefoto-200x300

Ik ben een bevlogen Communicatie-smaakmaker! Mensen en organisaties met elkaar verbinden op een waarachtige en creatieve manier is mijn passie. Persoonlijke én zakelijke groei met wederzijds respect voor succesvolle en waardevolle resultaten is mijn missie. Mijn professionele achtergrond ligt in de commerciële kunstenwereld, bedrijfsleven én nationale en regionale overheden: werelden van verschil. Mijn coachingsvaardigheden kennen zo een enorm breed spectrum van werkomgevingen en werkklimaat. Werken in werelden van verschil houdt mij scherp. Ik ben geschoold in Kunstgeschiedenis en Bedrijfskunde, Toegepaste Integrale Psychologie en Bio-energetisch werken. Graag ga ik de ontdekkingstocht met u aan!

 

 

 

Hugo van der Drift hugo foto

Enthousiast en inspirerend, heeft al duizenden mensen geholpen om moeiteloos te werken. Hij laat je opvallend snel zien waar je werkelijke talent en potentieel zit om dat te bereiken. ‘Wat is er nou mooier dan moeiteloos te werken’ is zijn gevleugelde vraag. Of werk je liever moeizaam, volgt er als vraag regelmatig achter aan.Het is mijn passie om managers en teams te helpen moeiteloos te werken. Dat kan door je sterke punten te ontketenen en geeft een boost aan je werkplezier en resultaten‘.